Welcome, Guest. Please login or register.
December 03, 2021, 03:59:58 am
Home Help Search Login Register
News: to post a New Topic OR to reply and Existing Topic, you must be logged in

+  Forex Forum
|-+  Brokers selection ...
| |-+  brokers
| | |-+  Alpari US for Aeron EA
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Alpari US for Aeron EA  (Read 3261 times)
fransis
Gold-Pips
*****
Posts: 8

View Profile
« on: March 29, 2010, 12:17:23 pm »

I have one live account with Alpari US. How is the EA's performance on this broker's account?
Logged
aeron
Global Moderator
Sr. Member
*****
Posts: 71


View Profile Aeron Forex Auto Trader
« Reply #1 on: March 29, 2010, 12:31:21 pm »

Hello fransis

For good return from Aeron EA, your broker:

-  Should provide Hedging
-  Should not be restricted with FIFO

Alpari-US doesn't provide hedging, so results wouldn't not be good as per the expectations from this EA.
Logged
Aeron Support
support@aeroninfo.com
fransis
Gold-Pips
*****
Posts: 8

View Profile
« Reply #2 on: March 29, 2010, 12:48:16 pm »

Thanks Aeron for such a quick reply.
Is there any recommendation for forex broker?
I am from US. Can I open an account with Alpari UK?
Logged
aeron
Global Moderator
Sr. Member
*****
Posts: 71


View Profile Aeron Forex Auto Trader
« Reply #3 on: March 29, 2010, 12:57:45 pm »


As the information available on https://my.alpari.co.uk/en/openliveaccount/
so its seems not possible.

There are so many other good choices for Aeron EA, like:
FXCM
TadawulFx
FxOpen
Forex.com
Prime4x
GallantFx
SIG (liteforex.org)

and so many other ...
Logged
Aeron Support
support@aeroninfo.com
fransis
Gold-Pips
*****
Posts: 8

View Profile
« Reply #4 on: March 29, 2010, 01:02:35 pm »

OK. Thank You.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
 


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP SMF 2.0.18 | SMF © 2021, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!